سفارش تبلیغ
صبا ویژن

شهر های معروف در گذر زمان

 

به نظرتان اگر در زمان به گذشته سفر کنیم، نمای ساختمان ها و شهر های چند دهه و یا چند قرن پیش چگونه بودند ؟ این سوالی است که وقتی سازه ها و ساختمان های عظیم و با شکوه سراسر جهان را مشاهده می کنیم، از خودمان می پرسیم. در این قسمت برخی از معروف ترین شهر های جهان را در گذر زمان مقایسه خواهیم کرد.

منهتن آمریکا (1609-2009)

اولین مدارک از وجود شهر نیویورک به سال 1524 بر می گردد، زمانی که کاشفان ایتالیایی برای اولین بار با بومیان آنجا مواجه شدند. نیویورک مدرن رشد خود را از سال 1989 با ادغام 5 بخش بزرگ به خود آغاز کرد که از جمله آن ها محله منهتن است که جزو قدیمی ترین محله های نیویورک به حساب می آید. رکود بزرگ اقتصادی و جنگ جهانی دوم دو دلیل مهم برای رونق ساخت و ساز در این منطقه می باشد.


دبی (1990-2008)

دبی امروزی در قرن 18 به عنوان یک روستای کوچک ماهیگیری تاسیس شد. سال 1960 را می توان آغاز رونق دبی دانست. با کشف نفت مهاجران بسیاری به آنجا کشیده شدند و تقاضای زیاد برای تاسیس ساختمان های جدید، دبی را به یک شهر مدرن و پر رفت و آمد تبدیل کرد. در میان آسمان خراش های آن، برج خلیفه نهفته است که بلندترین ساختمان دنیا با ارتفاع 828 متر به حساب می آید.


شنزن چین (1979-2004)

شنزن احتمالا سریع ترین رشد را بین شهر های چین و احتمالا جهان داشت. در سال 1979 چیزی جز یک دهکده کوچک نبود اما با سرمایه گذاری کلان خارجی چهره شهر به طور کلی تغییر کرد. امروزه می توان شنزن را یک کلان شهر با جمعیتی در حدود 12 میلیون به حساب آورد.


میدان تایمز نیویورک (1897-2007)

اگر کمی با فرهنگ و سینمای آمریکا آشنا باشید، احتمالا در مورد میدان تایمز شنیده اید. این میدانِ مشهور بین تقاطع خیابان برادوی و خیابان هفتم در منهتن واقع شده است. از سال 1904 نام آن از لانگاسر به تایمز تغییر یافت و دلیل عمده اش وجود دفاتر و ساختمان های نیویورک تایمز در آن ناحیه بود. چندی بعد اولین تبلیغات الکترونیکی در یکی از ساختمان های این منطقه نصب شد. میدان تایمز ناحیه ی مهمی برای دوستداران تئاتر، هواداران موسیقی و تجّار به شمار می آید.


کابل افغانستان (قبل و بعد از طالبان)

ساخت و ساز در پاتخت افغانستان از سال 1980 با حمله شوروی و در ادامه حملات گاه و بی گاه طالبان به طور چشم گیری کاهش یافت. کابل بر خلاف شهر های ذکر شده در این مقاله، از یک شهر سرسبز و آرام به تباهی کشیده شد.


هیروشیما ژاپن (1945-2007)

در طول جنگ جهانی دوم، شهر هیروشیما جزو یکی از شهر هایی بود که در تاریخ 6 اوت 1945 بمباران اتمی شد. تقریبا 70 در صد ساختمان های شهر به طور کامل از بین رفت و در حدود 7 در صد از آنها دچار آسیب جدی شدند. علاوه بر چند ماه پس از این حادثه طوفان ماکورازاکی ضربه شدیدی به شهر وارد آورد. با این وجود بازسازی هیروشیما از سال 1949 آغاز شد و امروزه به عنوان یک شهر مدرن به حساب می آید.


خیابان آکسفورد (1890-2009)

خیابان اصلی شهر وست مینستر در غرب لندن یکی از معروف ترین خیابان های خرید با چندین مرکز تجاری و فروشگاه های بزرگ و معتبر در اروپا است. خیابان آکسفورد از زمان بسیار قدیم نیز وجود داشته و سربازان رومی برای رفت و آمد به شهر های مختلف از آن استفاده می کردند. پیشرفت منطقه از اواخر قرن 18 آغاز شد، زمانی که ارل از آکسفورد خریداری شد و مناطق و حاشیه های زیادی به شهر اضافه گشت. در حال حاضر هنوز هم بنا ها و ساختمان های قدیمی در این منطقه به چشم می خورد که به جذابیت آن افزوده است.


شانگهای چین (1990-2010)

تصویر بالا، نمایی از شهر شانگهای را در سال 1990 نشان می دهد که بسیار سرسبز و دوست داشتنی به نظر می رسد اما تنها بیست سال بعد به ابر شهری تبدیل شد که در عکس پایین مشاهده می کنید. مکان شهر در دهانه رودخانه یانگ تسه قرار گرفته است. شانگهای همیشه یکی از مناطق مهم دنیا به شمار می آید، این شهر در حال حاضر مرکز تجارت جهانی است و بزرگترین بندر باری جهان می باشد.






تاریخ : پنج شنبه 93/1/28 | 7:10 صبح | نویسنده : سیدسعیدبهروز | نظرات ()
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


کد موسیقی برای وبلاگ